Badkamerrenovatie van A tot Z

Is uw huidige badkamer aan verandering toe? Hoog tijd om leidingen en/of toestellen te vervangen? Bent u uw huidige tegels en badkamermeubels helemaal beu? Neem dan een vakman in de hand die samen met u uw badkamer omtovert tot de badkamer van uw dromen.

Binnen 2 weken een nieuwe badkamer!

Bij Coopman Pieters bvba uit Westende kunt u rekenen op een grondige totaalrenovatie van uw badkamer. Wij installeren nieuwe leidingen, vervangen alle toestellen en plaatsen de nieuwe badkamermeubels. Uiteraard verzorgen wij zelf het sanitair en de centrale verwarming. Voor eventuele metsel- en bezettingswerken, de plaatsing van een nieuwe vloer en/of plafond en grotere elektriciteitswerken werken wij samen met collega-vakmannen die allen uitblinken in hun eigen sector. Wij zorgen in elk geval voor een vlotte coördinatie zodat uw badkamer in 10 à 14 dagen volledig klaar is.

Vraag vandaag nog uw offerte aan!

Wilt u graag enkele door ons gerenoveerde badkamers bekijken? Ga dan zeker naar onze realisaties en wie weet, misschien kunnen deze u inspireren.

Hebt u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte aan te vragen? Neem dan contact op met Coopman Pieters bvba uit Westende via de contactpagina.
Wij helpen u dan met plezier verder.

Back to Top