De weg naar een badkamerrenovatie begint bij Coopman Pieters BVBA

COOPMAN PIETERS BVBA - Badkamerrenovatie

Neem een eenvoudige beslissing wanneer uw bestaande badkamer helemaal vernieuwd moet worden. Kies voor Coopman Pieters BVBA en ervaar een vlotte badkamerrenovatie. Vanuit Westende komt het bedrijf naar u toe om naar uw plannen te luisteren en om ze in een droombadkamer om te zetten.

Vernieuwen in twee weken

Net als bij de andere werken staat de West-Vlaamse firma garant voor een efficiënte en gerichte aanpak. Dankzij deze manier van aanpakken en door de vlotte coördinatie binnen het team beschikt u tussen de tien en de veertien dagen over een volledig gerenoveerde badkamer. Niet alleen de snelheid maar ook de hoogstaande kwaliteit van afwerking zal u aanspreken.

Sanitair & verwarming

Maak gebruik van nieuwe sanitaire toestellen en een energievriendelijke verwarming. Coopman Pieters BVBA verwijdert oude leidingen en legt de nieuwe met het oog op handige aansluitingen. Voor het sanitair installeert het uw bad, douche, hangtoilet of wastafel.

Eén aanspreekpunt

Uiteraard komt er nog veel meer kijken bij een totale renovatie. Denk onder andere aan metsel- en bezettingswerken, het leggen van vloer, plaatsen van elektriciteit en het uitvoeren van tegelwerken. Hiervoor werkt uw installateur samen met ervaren vakmannen. Coopman Pieters BVBA blijft doorlopend uw aanspreekpunt op en naast de werf.

Contact

Bespreek vandaag nog met Coopman Pieters BVBA uit Westende de mogelijkheden voor een gehele badkamerrenovatie. Om een idee op te doen, kan u reeds het overzicht met recente realisaties van de chauffagist bekijken.