Expert in verwarming

COOPMAN PIETERS BVBA - Verwarming

Neem Coopman Pieters BVBA onder de arm als chauffagist en u zal nooit meer in de koude staan. De firma uit Westende zorgt voor de installatie, onderhoud en herstellingen aan uw verwarming. Als erkend installateur voor Viessmann staat het garant voor een betrouwbare kwaliteit, zeker tijdens de koude wintermaanden.

Totale installatie

De firma regelt de volledige installatie van diverse verwarmingssystemen. Het legt de nieuwe leidingen, voorziet radiatoren voor centrale verwarming, plaatst en zorgt voor de afstelling van uw hoogrendementsketel. Laat u gerust adviseren door de techniekers voor een passend systeem zoals vloerverwarming of wanneer u moet kiezen tussen aardgas en mazout.

Kwaliteit van Viessmann

Door de ervaring en het vakmanschap is Coopman Pieters BVBA een erkend installateur van Viessmann. Dit merk staat bekend om zijn betrouwbaarheid en hoogstaande kwaliteit. Ieder jaar plaatst het geschoolde team van het bedrijf tientallen van deze energiezuinige installaties in nieuwbouw- en renovatieprojecten tegen een erg scherpe prijs.

Onderhoud & herstellingen

Na de plaatsing is het belangrijk om uw verwarmingssysteem goed te laten onderhouden. Uw loodgieter kan bij u voor een periodiek onderhoud zorgen waardoor het zijn energiezuinig karakter en hoog rendement blijft behouden. Bij eventuele herstellingen weet u eveneens wie u direct kan contacteren voor een gerichte en snelle oplossing.

Contact

Geniet van een perfecte verwarming. In Westende en de Kuststreek is Coopman Pieters BVBA het bedrijf dat hiervoor zal zorgen. Laat de loodgieterij langskomen om de mogelijkheden te bespreken. De geselecteerde verwarmingsinstallatie wordt volgens uw gebouw en dagelijkse gebruiken geïnstalleerd.